Minnie&Chico Suklaaworkshopit ja rakkausrunot

Minnie&Chicolla kirjoitamme kanssasi rakkautesi näkyväksi ja opetamme sinua valmistamaan unohtumattomia suklaakonvehteja.

Minnie&Chico on syntynyt intohimosta luoda maailman nautinnollisimpia suklaakonvehteja ravintorikkaista & afrodisista raaka-aineista.

Intohimosta julistaa rakkautta koko maailmalle. Kirjoittaa rakkausrunoja sekä luoda unohtumattomia rakkauskonvehteja ja jakaa niitä rakkaiden kanssa.

Minnie&Chicon suklaakonvehteja on ylistänyt mm. eräs kuuluisa näyttelijä. Selvitä kuka on kyseessä: Minnie&Chico suositukset.

Varaa oma workshop esimerkiksi ystävien kesken, työ-, tai polttariporukalla. Pienimuotoiset workshopit (max. 8hlö) järjestämme Minnie&Chicon kotistudiossa Aurajoen rannalla. 

Afrodinen kaakao inspiraation lähteenä

Kaakao on mystinen raaka-aine, joka on kiehtonut ihmiskuntaa tuhansia vuosia. Jo alkuperäiskansat kuten Mayat ja Atsteekit arvostivat kaakaota. Sitä käytettiin valuuttana ja lemmenlääkkeenä sekä uhrattiin pyhissä rituaaleissa jumalille.

Minnie And Chico Suklaajumalatar

“Suklaan taika piilee sen kyvyssä herättää aistit ja kuljettaa mukanaan tarinaan.”

Monalla on hyvin erityinen suhde suklaaseen. Suklaa valmistetaan kaakaosta, joka symboloi hänelle rakkautta, nautintoja ja tarinoita. Lisäksi kaakaon historia ja kompleksisuus kiehtovat häntä. 

Vuonna 2015 Mona alkoi kietoa muistojaan ja rakkaustarinoitaan kaakaoon synnyttäen herkullisia suklaapraliineita. Suklaapraliineista tuli Monalle kirjoittamisen ohella merkityksellinen tapa säilöä muistoja sekä jakaa rakkautta ja nautintoja.