Suklaakonvehti Christmas AppleToffee

Nautinnollinen ja lohduttava. Suklaakonvehti, joka tuo joulun lämpöisen tuulahduksen luoksesi.

Kotoisan lämmin ja kevyen mausteinen AppleToffee on herkullinen ympäri vuoden. Täyteläinen AppleToffee sisältää mm. suolattua maapähkinää & mausteista omenarouhetta. 

Sopii erityisen hyvin terapeuttisiin hetkiin ystävän kanssa, joulupöytään rakkaiden kanssa jaettavaksi tai ihan koska tahansa kaipaat lohtua ja nautintoja.

Aamulento Helsinki-Vantaalta. Lentokenttä herää kuin muurahaiskeko auringon noustessa. Ilmassa leijuu alkavien matkojen malttamattomuus. Muutama tunti ja näen Lontoon heräävän.

East Grinsteadin juna-asema ja National Railways. Tarkkailen ympäristöäni. He ovat Puerto Ricosta. Kaveriporukka kitarakoteloineen, baskereineen ja nauravine kasvoineen. Espanjan ja englannin sointuva sekoitus. Hilpeä mies huomioliivissään ja villapipossaan kertoo junan saapuvan juuri.

Kirpeää. Jokainen hengitys luo höyryä ilmaan. Aamu-auringon säteet, kuin timantit hänen tummilla kasvoillaan. Olemuksensa hehkuu kuin laaja aura ympärillään. Valkoinen hammasrivistö ja tarttuva hymy.

Odottamatta tokaisee ”Christmas should be every day. Remember your loved ones like it was Christmas every day.”

Chicon olohuoneen nurkkaa koristaa kuusi ympäri vuoden, ”Because Christmas should be every day”.

Hymyilen. Lämpö virtaa sydämeni lävitse. Olen kotona. Jouluinen aamu on kaunis. Niin kuin jokaikinen aamu saapuessani Lontooseen.

Christmas Appletoffee muistuttaa rakkaiden tärkeydestä  ja läheisyydestä. Suklaakonvehti, johon tiivistyy paljon tunnetta.

Löydät tämän herkun reseptin Minnie&Chicon e-reseptikirjasta suklaatarinoita.