Mona alias Suklaajumalatar Minnie

Mona on kirjoittaja, chocolatier (alias suklaajumalatar Minnie) ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneusalan ammattilainen. Intohimonaan luoda lisää rakkautta ja unohtumattomia hetkiä elämään.

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Nuorena irrallisuuden tunteen, levottomuuden ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa kamppailleena Mona loi itselleen työkaluja selvitäkseen sisäisen maailmansa myllerryksessä. Kirjoittamisesta tuli Monalle tärkeä työkalu, jolla purkaa tunteita. Erityisesti silloin, kun tuntui ettei ketään ymmärrä.

“Kirjoittaminen on tapa muuttaa sisällä syntyviä tunteita ihmisten kieleksi; tarinoiksi. Tarinat rikastuttavat ja kaunistuttavat elämäämme ja ovat tapa purkaa tunteitamme sekä vaikuttaa, koskettaa ja muuttaa ihmisten elämiä.”
Mona

Nuorena aikuisena Mona löysi uuden inspiraation lähteen: raakasuklaan. Tarinoiden kirjoittaminen ja suklaanvalmistus kietoutuivat yhteen ja syntyi suklaatarinoita. Suklaakonvehteja, jotka herättävät tunteita. Maut ja tuoksut, jotka aktivoivat aistit vieden mukaan tarinaan. 

Näin syntyi Monan suklaabrändi Minnie&Chico. Lisäksi keittiössä käytetyt pitkät illat saivat leikkisästi nimekseen suklaaterapia.

Mona muutti oman tarinansa voimaksi ja heikkoutensa voimavaroiksi. Tiedostaen miten monella on vaikeaa sisäisen maailmansa kanssa Mona haluaa tasoittaa matkaa sinulle, joka kuljet samaa polkua.

Sisäisestä myllerryksestä kohti rakkauden ja nautinnon täyteistä elämää. Lisää unohtumattoman ihania hetkiä.

Tervetuloa suklaan & rakkauden maailmaan luomaan unohtumattomia hetkiä elämääsi.